FRIVILLIG TIL ROOTS&HYBRID

Yay, vi glæder os til at se dig!

Som frivillig til Roots&Hybrid, får du ikke blot tildelt en vagt og et armbånd, som du måske forbinder med frivillighed på festivaler, men i vores øjne noget meget mere værdifuldt -  du bliver en del af vores stærke frivilligfælleskab! Vi, det turkise telt, har igennem årene, arbejdet på at skabe et stærk bånd med og iblandt vores frivillige. Det turkise telt stablede i sin tid en musikfestival op, bygget på frivillige kræfter, hvor den frivillige indsats blev belønnet med nye bekendtskaber, et stærkt fællesskab og unikke oplevelser både under og efter festivalen. Vi har erfaring med, at vores frivillige yder en indsats, af den simple grund; for at være en del af foreningen det turkise telt og de mennesker som er involverede i projektet. Vi er utrolig stolte af vores frivillige og gør en stor indsats i at lære dem at kende. Denne tilgang, vil vi gerne viderebringe til Roots&Hybrid Festival 2017. Til Roots&Hybrid, tilbyder vi for første gang vores frivillige et SPOT-armbånd, som vi selvfølgelig håber, at de bliver glade for. Men som frivillig til Roots&Hybrid, mener vi at den egentlige værdi ligger i at være en del af et stærkt frivilligfællesskab, som ikke kun mærkes under afvikling, men som vi prioriterer højt at vedligeholde i årets løb med forskellige frivilligevents, sammenkomster m.fl. Dét er nøglen til glade, trofaste frivillige og et sprudlende projekt, som vi håber at du vil være en del af!

Indsatstimer og vagter

  • Din indsats kan ligge før under eller efter Roots&Hybrid, så den svarer til min 8 timer.
  • Arbejdstimerne kan fordeles over en eller flere dage
  • Du skal tilmelde dig et team og lave tre forskellige prioriteter (uddybet nedenfor)

Som frivillig får du

  • Armbånd til SPOT Festival 04-07 maj
  • Fri adgang til Roots&Hybrid Festival 04 – 06 maj
  • Forplejning under din(e) vagt(er)
  • Frivilligpriser i baren (mad og drikke) når du ikke er på vagt
  • Tildelt en T-shirt
Frivillig teams

Bar

Der bliver 2-3 barer hvorfra der udelukkende vil blive solgt drikkevarer.

Mad og indkøb

Du bliver en del af holdet bag madboden. Det indebærer salget af maden og evt hjælp til indkøb.

Backstage og visuals

Vi har brug for folk der får det til at køre bag scenen og hjælp til at styre fede visuals og lyssætning i Ridehuset.

Dør/Entré

Der skal tjekkes armbånd og sælges endagsbilletter i døren.

Runner

Som runner skal man være klar på uventede opgaver der pludselig dukker op. Samtidig skal man gå rundt og sørge for at der ser pænt ud, fx også på toiletterne.

Produktion

Det er til opsætningen før festivalen og vil hovedsagligt være d. 1. – 3. maj inde i Ridehuset.

Nedtagning (for alle)

Udover alle de nævnte poster, skal vi d. 7. maj have pakket det hele sammen igen, ovenpå tre fantastiske dage. Her skal vi bruge alle hænder, og vi vil bede jer om at sætte nogle timer af den dag – for når vi er mange tager det ingen tid. Vi kan sammen takke af, klappe hinanden på skulderen og sige at vi har gjort det. Det bliver en vild følelse at stå der søndag, en som man ikke lige glemmer…
Ansvarsposter
Man skal under disse poster være i stand til at ligge flere end 8 timer, og nogle af disse før festivalen. Hvis du ønsker en ansvarspost skal du skrive det i tilmeldingsskemaets sidste felt.

Baransvarlige (vi søger ca. 5 pers)

Man bliver involveret i opsætning af baren og lagerbeholdninger. Når man er på vagt under festivallen, vil man have ansvar for baren og de frivillige der er på vagt.

Mad og indkøbsansvarlige (vi søger ca 5 pers)

Man vil være ansvarlig for indkøb, hvilket organiseres i samarbejde med bar/salg ansvarlig. Derudover vil man under festivalen have overblik over lagret og tilpasse indkøb hvis det bliver nødvendigt.

Vagtfordeling (1-2 personer)

Man vil i samarbejde med Yasemin og Camilla udarbejde den store vagtplan. Timerne vil her udelukkende ligge før festivalen.
Oplysninger

Ja    Nej    Jeg er allerede medlem   

Foreningen det turkise telt står bag Roots&Hybrid Festival. Som medlem støtter man op om foreningens aktiviteter, modtager et månedligt nyhedsbrev og har stemmeret til den årlige generalforsamling. For at være medlem af foreningen skal man indbetale et årskontingent på 25 kr. Ønsker du at være medlem vil du efterfølgende modtage en mail med instrukser for indmelding. Læs foreningens vedtægter her.
Som frivillig

1. prioritet    
2. prioritet    
3. prioritet    

Ja    Nej